31 Aralık 2010

2010 - Zehirli Bir Twitter Yılı

::
2010 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı'nın umutlarını boşa çıkararak Twitter'da doyasıya yaşandı. Twitter vaat ettiğinin aksine, emeklilerin maaşından kırptı, üç kuruşluk benzini dört liraya kakaladı ve rekor düzeyde dış ticaret açığı vermemize neden oldu. Her dozu 140 karakter olan zehrini, üç tarafı denizlerle çevrili güzel ülkemizin dört bir bakir köşesine akıtarak ciğerimizi yaktı, ocağımızı kuruttu.

Big Think'ten Robert de Neufville en güzel siyasi tweetlerden bir demet hazırlamış. Tabii, ABD siyasetinden biraz uzakta olan bizler için pek anlam ifade etmeyecekleri çıkarınca liste biraz kısaldı. Yine de, bu zehirli mecra nasıl bir şeymiş diye merak edenler için işte en güzel beş siyasi Twitter geyiği:

@JennyJohnsonHi5: Annemle babamdan bir e-mail: FW: FW: FW: FW: FW: FW: FW: FW: FW: FW: FW: Obama müslümanmış.

@brilliantorange: Sırf eğlence olsun diye, Sarah Palin'e Batı Kore ile Namia'daki son durumu sormak lazım (Palin bana, kulakları çınlasın, Tansu Çiller'i hatırlattı).

@CcSteff: Hiçbir şey beni hamile kalmak kadar kürtaj taraftarı yapmadı.

@SeoulBrother: Ben mi? Şu Afrikalı çevreci hareketteki herifi bir hafta süreyle izledim. Peki, sen küresel ısınma için ne yaptın?

@gknauss: Şunu bir açıklığa kavuşturalım. İklim değişikliği hakkında şüphelerin var ama Tanrı denen şeyden kesin eminsin, öyle mi?

İlişkili Yazılar:

0 comments:

Yorum Gönder