07 Ocak 2011

20 Genç Kız Kilimanjaro Dağında

::
Dünyanın değişik ülkelerinden yirmi sıradan genç kız insan kaçakçılığına dikkat çekmek için özgürlük adına Kilimanjaro Dağı'na tırmanacak. Her yıl, tahminen 1.5 milyona yakın insan bu insanlık suçunun mağduru oluyor.

Unicef'e göre insan kaçakçılığı kadın, erkek ve çocukları etkileyen küresel bir sorun. Ucuz işçilik, cinsel sömürü ve organ toplama bu global suçun temel nedenleri.

climb for freedom
Climb For Freedom, 5895 metrelik Kilimanjaro'nun tepesine yapılacak zorlu ve cüretkar bir yolculuk. Kırsal Afrika'da, yüksek irtifada onları soğuk, kar, yağmur ve acı bekliyor olacak.

Sierra Mountaineering International'ın kurucusu ve profesyonel rehber Kurt Wedberg'in öncülüğündeki ekip üyeleri şunlar:

Juliet Mayhew, Cathy Clarke, Tatiana Blatnik, Nicole Shocair, Tais Field, Hayley Holle, Tahous Iberrakene, Dr. Barbara Kubicka, Lale Akhrass, Ariadna Garcia-Ayats, Stephanie Peller, Helen Cowley, Sarah Glover, Shaneen Clarke, Vanessa Austin, Vanessa Sinclair, Hajley Petein, Katie Robertson, Maha Bokhari ve ekip doktoru Dr. Martin Panter.

Bugün farklı bir şey yapın ve onları destekleyin. Unutmayın ki ihmal ve umursamazlık istismarın yalnızca başka şeklidir.

İlişkili Yazılar:

0 comments:

Yorum Gönder