29 Aralık 2010

Doğru Oje Dizaynı

::
Sanırım 90'lar civarıydı. Bazı kadınlar tırnaklarına sıradan renkli ojeler sürmek yerine karmaşık şekiller kullanmaya başladı. Öyle ki bildiğimiz tırnak cilası moda olmaktan çıkıp, arkadaşlarınızı hasetten çatlatan bir sanat dalı oluverdi. Ama dizayna dikkat edilmediği takdirde kaş yapayım derken göz çıkarmanız mümkün.

Şurası bir gerçek: elleri, bir kadının saklaması en zor uzuvlarının başında geliyor; daima gözönündeler. Hal böyle olunca, el ve tırnak bakımı doğal olarak önem kazanıyor. Çelişki şurada: oje kullanımı ellerinizi daha da ön plana çıkarıyor. Yani ellerinize güvenmiyorsanız oje sizin düşmanınız. Yok eğer güveniyorum diyor ve geleneksel kırmızı dışındaki renkleri kullanmak ya da biraz daha ileri gidip dizayn olayına bulaşmak istiyorsanız, işte size bir yanlış, bir de doğru örnek:

Yanlış:

yanlis oje rengi

Doğru:

ozgun ikili kod oje dizayni

İlişkili Yazılar:

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız güzel ama biraz sıkıyor insanı ben gidip alışveriş yapacağım. Buypasa.com diye yeni bir alışveriş sitesi açılıyormuş. Bu sitede çok fazla ürün ve çeşit bulunacakmış. Üstelik çok fazla da indirim olacakmış.

    YanıtlaSil